משולש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/11/2009 | 11:56 | מאת: maria

אני חייבת את עזרתכם, אני נוטלת כדורי סרוקסט מלפני שנים כתוצאה מזה אני הולכת ועולה במשקל אני חושבת ליטול כדורים טבעיים להורדה במשקל מחברת amana care האם אני יכולה או לא כדאי אנא את עזרתכם..

01/11/2009 | 14:03 | מאת: אוריין לניאדו

מריה שלום, נכנסתי לאתר של החברה שציינת, יש להם מגוון מוצרים לדיאטה ולכן לא ידעתי למה להתייחס, בכל מקרה לא רשום מה מכיל כל מוצר ומה הכמויות של החומרים הפעילים, ולכן לא ניתן לדעת האם בטוח ליטול את התכשירים. בכל מקרה עליך לפנות לדיאטנית אשר תוכל להמליץ לך על תזונה מתאימה ואם יש צורך תפנה אותך לקבלת תרופת מרשם שעוזרת בתהליך. בהצלחה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי