דחוף דחוף!!!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/10/2009 | 16:46 | מאת: viat

דחוף דחוף!!! יש לי חום גבוהה בין 38-40 שלא יורד,הקאה וכאבים במפרקים.אני מטיל בויאטנם ופניתי לבית חולים שם אמרו הכל תקין ונתנו לי מרשם אנטביוטי שהיתי רוצה לדעת מידע עליו-LEXINMINGOו- ALFACHIM

01/11/2009 | 13:48 | מאת: אוריין לניאדו

ויאט שלום, שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) התרופה LEXINMINGO היא אנטיביוטיקה בשם Cephalexin ממשפחת הצפלוספרונים דור ראשון. התרופה מותוות לזיהומים בדרכי הנשימה , דלקות בדרכי השתן, זיהומים של העור ,דלקת אוזן התיכונה ,דלקת הלוע ואוסטאומיאליטיס (דלקת של העצם). תופעות לוואי נפוצות של התרופה הינם שלשול וכאב בטן. לגבי התרופה השנייה ALFACHIM השם לא מוכר במקורתינו אם תוכל לבדוק מהו החומר הפעיל, נוכל לענות על שאלתך. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי