חיפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/10/2009 | 20:05 | מאת: רונית

בתי בת ה3 נדבקה בכינים. בהמלצת הרוקח, רכשתי תכשיר בשם "הדרין"(תמיסה לשיער).לאחר מספר ימים, החלה בתי לגרד את ראשה בבכי ובעצבנות. גיליתי בראשה בשני מקומות במרכז הקרקפת בין השערות, פצעים מוגלתיים הנראים כמו פצעי בגרות כיצד אחסוך ממנה את הסבל? האם יש קשר לשימוש בתכשיר? תודה

03/11/2009 | 11:22 | מאת: אוריין לניאדו

רונית שלום, על פי העלון לצרכן, הטיפול בהדרין עלול לגרום לגרד/קשקשת בקרקפת ולגירוי מקומי דלקת או פריחה במקום הטיפול. במידה ואחד מהתסמינים הללו מופיעים יש להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא. על פי תיאורך נראה יתכן כי הגרד נובע משימוש בתכשיר ועלייך להפסיק הטיפול ולפנות לרופא שיסייע בפתרון הבעיה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי