זינט ועוד אנטיביוטיקות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/10/2009 | 17:16 | מאת: דליה

מגיל די קטן יחסית (אני היום בת 58 ) אני לא מסוגלת לבלוע תרופות שגודלן מעל לטבלית של אקמול למשל. ככל שאני מתבגרת , לצערי, עלי ליטול תרופות והבעיה מחמירה. למשל עכשיו יש לי סינוסיטיס אז מצאנו פתרון יצירתי של זינט 250 נוזלי (שטעמו אגב מזעזע) לשאלתי: האם ניתן לפתוח את קפסולות האנטיביוטיקה ולרוקן את תוכנן לכפית? ואז אוכל בעצם לקחת כמו כולם, או האם ניתן לרסק כדורי אנטיביוטיקה שאינם בקפסולות?

02/11/2009 | 15:23 | מאת: כמאל עמארנה

שלום דליה, לאנטיביוטיקה זינט שאת צריכה לקחת אין קפסולות יש רק תרחיף וטבליות ואת הטבליות לא ניתן לחצות,לרסק או ללעוס לפי העלון של התרופה. אני מציעה לך להשתמש בתרחיף של האנטיביוטיקה כי אפשר להתגבר על הטעם שלו ע"י כך שניתן להוסיף אותו לחלב או למיץ פירות וליטול מיד. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי