הפרעות שינה . דחוף . אל כמאל עמארנה או מישהוא אחר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/10/2009 | 21:07 | מאת: פראג'

היי לכולם . יש לי אח עם פיגור מקבל כדור אחד של בונדרמין בערב ולא עוזר לו לישוןם אף יושן בסביבות השעה 2 בלילה ולפעמים אחרי . מה אתם ממליצים לעשות איתו . נ"ב מקבל בונדרמין פחות מחודשיים

06/10/2009 | 12:35 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, תגובה לתרופות משתנה לעיתים מאדם לאדם, עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע להחלפת הטיפול התרופתי בהשראת השינה או לחילופין העלאת המינון. כמו כן, אבקש ממך לשלוח לנו את רשימת התרופות שאחיך מקבל דרך קבע למצבו, כיוון שחלקן עלולות ליצור את אי השקט ונדודי השינה , שיכולים להיפתר ע"י החלפת התרופה שגורמת למצב זה , מאשר לטפל בתופעת לוואי בתרופה נוספת. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי