6 מ"ל אזיתרומיצין לילדה בת שנתיים (?)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/09/2009 | 22:33 | מאת: tolerantme

נרשם לי על התרופה מינון 6 כפול 5 ימים, האם יתכן שהכוונה היא ל0.60 מ"ל? הסיבה שאני שואלת היא עקב העובדה שקיבלתי בבית המרקחת שני בקבוקי אנטביוטיקה מומסת בעלי כמות מועטה, במידה והכוונה היא ל6מ"ל אז הכמות בהחלט לא מספקת... HELP

06/10/2009 | 13:47 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) המינון של AZITHROMYCIN לילדים תלוי במשקל ובאבחנה של הילד. מכיוון שלא נרשם מה משקלה ואבחנתה של הילדה אין באפשרותנו לוודא שאכן המינון שנרשם הינו תקין. יש לפנות לרופא לפני תחילת הטיפול על מנת לוודא את המינון הנכון. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי