לנטון 30

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2007 | 19:32 | מאת: סופי

שלום עקב בעיות בליעה של הרוק משך זמן רב,עברתי בדיקת אולטרסאוננד של בלוטת התריס שהעידה על קשריות,שהביאו לביופסיה ברוך השם הכל תקין. בעיות הבליעה המשיכו אין לי צרבות,הרופא נתן לי לנטון 30 אין לי כיס מרה חשוב לי לציין שאני אנטי תרופות,מה התרופה שקיבלתי האם יש לה תופעות לואי,או נזקים או תלות כלשהי תודה סופי

24/09/2007 | 15:54 | מאת: כמאל עמארנה

סופי שלום, לנטון היא תרופה נוגדת חומציות וכמו לכל תרופה יש לה תופעות לוואי והנפוצות שביניהן: כאבי בטן, בחילות, שלשולים או עצירות. לא מתפתחת תלות לתרופה. חשוב ליטול תרופה זו לפני ארוחת בוקר על קיבה ריקה. שנה טובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי