קולוטל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/07/2009 | 18:03 | מאת: נועה

האם יש מגבלה לגבי משך נטילת קולוטל? אובחנתי במעי רגיש ונרשם לי קולוטל פעם ביום, 2 כדורים בבת אחת לפני ארוחת הצהריים. לתחושתי הטיפול מיטיב אתי. רציתי רק לדעת עד מתי עלי ליטול את התרופה (תור לגסטרואנטרולוג לוקח מספר שבועות) ואם עלולות להיות תופעות לוואי?

שלום, משך נטילת התרופה נקבע ע"י הרופא המטפל שצריך להעריך את השפעת התרופה. על פי המקורות שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) תופעות הלוואי שעלולות להופיע הן תופעות עוריות, בחילות ובעיות במע' העיכול, סחרחורות וכאבי ראש. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי