אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2007 | 23:19 | מאת: איציק

היום עברתי עקירה כירורגית של שן בינה. בעקבות הטיפול אני אמור לקחת מוקסיפן 500 מ"ג 3 פעמים ביום למשך שבוע. בבית גיליתי שיש לי בסביבות 15 כדורי מוקסיפן באותו מינון מלפני שנה וחצי בערך (כשמישהו במשפחה היה משתמש) מאז הם נשמרו במגירה סגורה ותאריך התפוגה שלהם הוא 10/2007. האם כדאי להשתמש או שעדיף לוותר, למען האמת כבר קניתי חלק מהכמות שאני אמור ליטול השבוע אבל אם הם הישנים טובים אתחיל בהם. תודה וחתימה טובה

איציק שלום, אם הכדורים נשמרו בטפרטורת החדר ולא נחשפו לטמפרטורות גבוהות , הם טובים לשימוש עד לתאריך התוקף שעל גבי האריזה וזה אומר עד סוף 10.2007 בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי