רטלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/05/2009 | 23:36 | מאת: ברק

שלום רב בני לוקח רטלין מזה מספר שנים לאחרונה עומד לפני גיוס לצה"ל, האם אליו לדווח על לקיחת רטלין והאם יש סיכוי שדבר זה יפגע בו במיונים ליחידות כגון השייטת, קורס טיס וכו' כמו כן האם ניתן למצוא סימינם לרטלין בדם או בשתן בעתבדיקות מעבדה. תודה ראש ברק

26/05/2009 | 12:22 | מאת: מוחמד אבו פול

ברק שלום, אני חושב שהבן שלך צריך לדווח על נטילת התרופה, אנחנו לא יכולים לדעת אם זה יפגע במיונים ליחידות זה תלוי רק בצה"ל (התרופה יכולה לגרום לטשטוש בראיה, והצה"ל צריך לקחת את זה בחשבון). אפשר למצוא סימנים לריטלין בדם ובשתן בעת בדיקות מעבדה. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי