האם ניתן לקחת תרופות בעלות אותה השפעה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/05/2009 | 12:01 | מאת: גדעון גולדשטין

אני מטופל זמן רב בתרופה בשם אומניק 0.4 מ"ג, כמו כן אני אלרגי לפריחה אביבית.אני מקבל בחודשי האביב תרופה אנטי היסטמינית בשם זילרגי. שאלתי האם ניתן לקחת את שתי התרופות בו זמנית? מתי בשעות היום? והאם לא מזיק לקחת באותו הזמן גם וטמין C וויטמין E. מקוה לתשובה מהירה. תודה מראש גדעון גולדשטין

12/05/2009 | 10:15 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, שילוב של התרופות הנ"ל מקובל ואין תגובות לא רצויות כתוצאה מהשילוב הזה( לפי מקרומדקס מעודכן לרבעון זה). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי