תרופות ללחץ דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/09/2007 | 07:26 | מאת: משה

אני לוקח כבר כשנה אנדלקס 30 מג' ונורמלול 10 מג' ליום. האם במשך הזמן עשויה להיות פגיעה בתפקוד המיני? עד עכשיו הכל בסדר

03/09/2007 | 12:08 | מאת: אוריין לניאדו

משה שלום, לפי בדיקה באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון ובדיקה במחקרים עדכניים, ישנם דיווחים על ירידה בתפקוד המיני אצל גברים הנוטלים נורמלול במינון של 100מ"ג ליום. בנוסף ישנם דיווחים על פגיעה בתפקוד אצל 0.2% מהגברים שנטלו נורמלול בתקופה של בין 1חודש ל4 שנים לגבי התרופה אנלדקס ישנם דיווחים על ירידה בתפקוד המיני אך האחוזים הינם קטנים במחקרים שיש בעולם הטווח של המטופלים שנטלו אנלדקס לפחות שנה וסבלו מירידה בתפקוד המיני הוא בין 0.05-0.1% ובכל המקרים שידועים לאחר הפסקת תרופה הבעיה נפתרה. בברכה, בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי