מגנזיום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/10/2008 | 22:58 | מאת: דינו יהודה

אני לוקח כמוסת מגנזיום פעמים ביום וזה עושה טוב שאלתי היא איך אדע כי יש חוסר במינרל המגנזיום האם עודף גורם לנזק תודה

31/10/2008 | 06:14 | מאת: גדעון לבב

איו אפשרות לעודף מ 2 - 3 כדורים ליום. התקן מדבר על 800 מ"ג ליום כרמה מקסימאלית. עדיפות למגנזיום מלאט, או צטראט. בחוסר התכוצויות שרירים, הפרעות בפעולת הלב ועוד. כדאי לקחת כ שעתיים אחרי האוכל, בכדי להוריד חומצות מיותרות.

03/11/2008 | 16:07 | מאת: כמאל עמארנה

שלום יהודה, ניתן לאבחן את כמות המגנזיום בדם באמצעות בדיקת דם ובכך לאבחן האם קיים עודף או חוסר של החומר. ראשית, אסור להשתמש בתוספת מגנזיום במקרים של פגיעה בשריר הלב או אוטם לבבי. שנית, כמו כל חומר אחר, גם מגנזיום במנות גבוהות יכול לגרום לנזק כדוגמת התופעות הבאות: לחץ דם נמוך, ירידה ברפלקסים, דיכוי מערכת העצבים המרכזית, דיכוי נשימתי, האטת קצב לב, וקומה. בברכה, צוות בית המרקחת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי