ויטמין סי..............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/12/2020 | 10:45 | מאת: אמא

שלום בתי בת שנתיים ושלושה חודשים שוקלת 12 קילו קניתי סירופ ויטמין c של חברת הדס בגלל שהיא חוטפת בקלות וירוסים ובגלל כל מחלות החורף אז כתוב על קופסה שמגיל שלוש כפית מכילה 5 מ"ל שמכילה 300 מ"ג הרוקח אמר לי לתת לה 3 מ"ל האם מינון בסדר נתנתי לה כבר יומיים אבל רציתי לוודא ממך שזה מינון מתאים והאם ויטמינים גורמות לפגיעה בכליות או כבד אשמח לתשובה

שלום, תסתכלי בבקשה ביעוץ קודם. כן זה בטווח המינונים שציינתי. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי