מגנזיום וכדורי כולסטרול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/11/2020 | 14:43 | מאת: מיקה

אני מקבלת כדור כולסטרול 1 ביום ליטורבה 10. ועלי לקחת גם תוסף מגנזיום. הבנתי שאת שניהם לוקחים בערב האם צריך מס' שעות בינהם ? תודה

אין צורך, אגב לידיעתך ליטורבה לא חייבת ליטול בלילה (זו הנחייה מוטעת שחייב לטיפול בלילה) מכיוון שלתרופה יש זמן מחצית חיים ארוך שיכול להמשך בין 19-24 שעות ולכן ניתן ליטול בכל שעה במהלך היום. כן יש הנחייה חיטול תכשיר אחר בשם SIMOVIL בלילה מכיוון שלתרופה הזו יש זמן מחצית חיים קצר ! נא ליידע את הרופא / הרוקח המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי