האם אפשר ליטול אנטיביוטיקה ואדוויל?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/11/2020 | 15:54 | מאת: מירב

בעקבות תוצאות בדיקה שמצאו שיש לי את חיידק האיליקובקטר (אולי גם צליאק). הוחלט לתת לי אנטיביוטיקה ( קארין 500 ואמוקסי קאר פורטה 500). אני סובלת מכאבים בקיבה האם אפשר לקחת עם האנטיביוטיקה אדוויל?

שלום, יש להימנע משימוש באדוויל אם אכן התגלה החיידק. הסיבה לכך לא בגלל התנגשות עם האנטיביוטיקה אלא בגלל שהאדוויל הוא הגורם / מחמיר של הזיהום בהילוביקטיר ! ולכן הגישה הטיפולית (ולכן היה אמור להיות לך הסבר ע"י הרופא המטפל) שיש להימנע משימוש בתכשירים ממשפחת ה- NSAIDS כגון אדוויל או ולטרין או אטופן ועוד כאשר מתגלה החיידק. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי