כדורים..............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/11/2020 | 16:14 | מאת: דן

תודה על התשובות כתבתי על קרבדקסון להגיע לדופק 55 65 .לא מגיע עם 2 כדורים ערב ובוקר 6.25 .האם אפשרי 3 כדורים כל 8 שעות.הבנתי שלוקחים גם 2 של 12.5 פעמיים ביום אנשים תודה רבה

שלום, לא ניתן ליטול שלוש פעמים ביום ! כן ניתן לקחת במינון יותר גבוה : 12.5 מ"ג פעמיים ביום, ואפילו 25 מ"ג פעמיים ביום. יש להיוועץ עם הרופא המטפל (רופא כבד) האם ניתן להעלות מינון מכיוון שלטיפול בדליות המינון המוצע הינו עד 6.25 מ"ג פעמיים ביום, אבל אם מבחינתו ניתן להעלות מינון (בהתחשב במחלות רקע שיש לך) אז אין בעיה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי