אוגמנטין 875מ"ג שנלקח בטעות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/10/2020 | 14:51 | מאת: גלי

לקחתי בטעות שני כדורי אוגמנטין שהיו בבית, וזו לא התרופה שהייתי צריכה לקחת. הרופאה רשמה לי תרופה אחרת, לא אנטיביוטית, במקום. השאלה האם מותר לי להפסיק עם האוגמנטין לאחר שתי מנות? או שאני חייבת להמשיך, ואם כן אז לכמה זמן אני צריכה להמשיך?

אם האוגמנטין זאת לא התרופה שצריך ליטול, אז יש להספיק מייד ולקחת את התרופה שצריך ליטול. אין דאגה מבחינת האוגמנטין אם לקחת בטעות ! זאת לא תרופה מסוכנת ולכן ניתן להפסיק ולעבור לכדור האחר. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי