ויואנס 70 ורגישות בקיבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/10/2020 | 00:20 | מאת: טל

היי,אני לוקחת ויואנס 70 לבעיות קשב וריכוז זה טוב לי מאוד אבל זה עושה לי רגישות בקיבה.. מה יכול לעזור לי ? מרגישה שריפה בקיבה ומציק.. כאילו רעבה לא רעבה.. האם יש משהו שיכול לבטל את הרגישות בקיבה שזה עושה לי? כשאני לא לוקחת את הכדור אין לי את ההרגשת שריפה והמציק בקיבה.. האם זה מסוכן? ממה זה נובע? ואיך אפשר לטפל בזה?

שלום, על מנת להתגבר על התופעה הזו יש לנסות לערבב את התרופה עם יוגורט או מעדן או מזון אחר וליטול ביחד עם האוכל !

25/10/2020 | 03:15 | מאת: טל

אני לוקחת את הכדור אחרי אכילת צנימים עם ממרח כלשהוא ותמיד אחרי אוכל.. ההרגשה מלווה אותי כל היום עד שהשפעת הכדור יורדת.. כאילו מרגיש שהכדור מתסיס את הקיבה והיא כאילו יוצאת מאיזון.. חשוב לציין שכשאני לא לוקחת את הכדור אין לי את ההרגשה הזו.. חשבתי לקחת כדור לחומציות יתר אבל הבנתי שזה משפיע על הספיגה של הכדור. הכדור עוזר לי מאוד השאלה מה ניתן לעשות.. בנוסף רציתי גם לשאול אם זה בסדר לשלב פרוביוטיקה בזמן ההשפעה של הכדור או שזה יכול לפגוע ביעילותו..?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי