ביוטן ג'ל נגד יובש בפה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/10/2020 | 01:34 | מאת: א

שלום, אני סובלת מיובש בפה ובלוטות רוק נפוחות(הפרעות אכילה chsp). רציתי לדעת אם אשתמש בג'ל ביוטן נגד יובש בפה (מכיל ככל הידוע לי אנזימים) האם זה עלול להזיק/להפריע לייצור הטבעי של הרוק או שעשוי לסייע במצב שהן נפוחות? תודה

שלום, הג'ל מכיל אינזימים ייחודיים הנמצאים ברוק ואשר יכולים לעזור להשלים את ההגנה האנטיבקטריאלית הטבעית של הרוק החסרה בפה יבש. ביוטן אורל באלנס-ג'ל נותן הגנה לריריות הרגישות. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי