לקיחת אספירין וסימבלטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2020 | 07:56 | מאת: אביעד

שלום, אני לוקח אספירין יומי (100 מג') וסימבלטה (60 מג'). רופא אחד אמר שבעקבות השילוב צריך לקחת גם אומפרדקס 10 מג' ורופא שני אמר שלא צריך. בנוסף הסתכלתי בכמה אתרים שהראו שבין אומפרדקס וסימבלטה יכולה להיות תגובה רצינית וכדאי לא לקחת אותן יחד. מה דעתך? כמו-כן אני לוקח את הסימבלטה עם ארוחת הבוקר ואת האספירין עם ארוחת הערב - זה בסדר? תודה רבה

שלום, אין צורך ליטול אומפרדקס ! השילוב לא מחייב מתן הגנה על קיבה. בנוסף טיפול באומפרדקס עלול ליצור תופעות לוואי בלתי רצויות (כמו כל תרופה אחרת שניטלת לא לצורך). ולכן תמשך עם הנטילה כפי שציינת ללא הוספת טיפול ב- OMEPRADEX. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי