שינוי הרכב אלטרוקסין ב 2020

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/09/2020 | 20:07 | מאת: מיכל

רכשתי מספר אריזות של אלטרוקסין בקשתי מהרוקח את הפורמולה הקיימת לא החדשה. בשלושה שבועות האחרונים יש לי תופעות שונות ועלתה בי המחשבה שאולי רכשתי בעצם את הפורמולה החדשה והתופעות הן מהשינוי. כיצד אזהה על גבי האריזה אם זו הישנה או החדשה (2020) אשמח לעזרתך מיכל

אם יש לך את האריזה המקורית (אריזות שהיו לך ונגמרו) - תסתכלי בחומרים הפעילים (ובעיקר בחומרים הלא פעילים), ואם ההרכב דומה אז מדובר באותה פרמולציה. דבר נוסף ניתן אם מתעורר חשד לשינוי במצב, יש לעשות בדיקת דם להורמוני בלוטת התריס ולוודא שלא חל שינוי באיזון תפקוד הבלוטה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי