מעבר לתרופה בשם סרוקסט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/09/2020 | 01:36 | מאת: רעות

הייי, אני עוברת מציפרלקס לתרופה בשם סרוקסט. הפסיכיאטרית אמרה לי לקחת את המקורי או את הגנרי בשם פרוטין ובשום אופן לא פאקסט. אני בקופח כללית ואין להשיג שם בכלל בכלל את הסרוקסט המקורי ואני חוששת שהגנרי לא ישפיע כמו המקורי. כמו כן האם טיפול זה עוזר במקרים שציפרלקס לא השפיע כבר?

כן יעזור עשוי לעזור, וחוסר תגובה לציפרלקס לא בהכרח שלא יהיה תגובה לתרופה אחרת אפילו מאותה משפחה פרמקולוגית. יש להיוועץ עם הפסיכיאטרית לגבי זמינות התכשיר.

03/02/2023 | 22:25 | מאת: מנהנה

היי, אני אשמח לדעת מדוע את עברת לסרוקסט, זה בדיוק מה שהמליצה לי הפסיכיאטרית רק שאני חוששת מזה. איך היה המעבר? האם הרגשת שינוי בין הציפרלקס לסרוקסט? אשמח לכל שיתוף

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי