אנטיביוטיקה וגלולות יאז

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/08/2020 | 19:24 | מאת: מאי

שלום קיבלתי אנטיביוטיקה ofloxacin לדלקת בדרכי השתן, פעמיים ביום שעתיים לפני אוכל. אני נוטלת גם גלולות יאז פלוס לא הסבירו לי את ההשפעה של האנטיביוטיקה על היעילות של הגלולות ואמרו לי ליטול את האנטיביוטיקה שעתיים אחרי שנטלתי גלולה אבל לא הסבירו לי למה ומה יכול לקרות וממה להמנע. אשמח לתשובות

אין מניעה לשלב את ה- OFLOXACIN עם גלולות יאז. ההגבלה שקיימת לשילוב גלולות קיימת עם אנטיביוטיקות אחרות ממשפחות אחרות, ולכן במקרה שלך אין דאגה. כל טוב,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי