נורמלקס ללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2020 | 11:35 | מאת: דנה

שלום יש לי עצירות קשה לוקחת נורמלקס גורם לשלשול ולצריבה בעור של פי הטבעת מה ניתן לקחת במקומו? האם ציפרלקס גם גורם לגזים כמו נורמלקס וגורם לגזים לא נעימים מה ניתן לעשות? זה גורם לצריבה ודלקתבעור של פי הטבעת הגזים ניסיתי גסים x לא עוזר ניסיתי אנזימיי עכול ופרוביוטיקה לא עוזרים האם משחת פוליקוטן עוזרת לצריבה ןדלקת בעור של פי הטבעת?

הרי טיפול בנורמלקס המטרה שלו לשלשל ?!! בכל מקרה יש לשלול סיבות אחרות שאין טחורים או סיבה אחרת לצריבה ! ולכן חשוב לפנות לרופא משפחה, ובמקרה הצורך ניתן להשתמש ב- AVILAC או כדורים של לקסדין. שלשול מימי מחייב בירור זיהומי אם יש, ולכן יש לפנות לרופא מטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי