סרנדה ומינס ביחד- השפעות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2020 | 02:13 | מאת: זיו פ

שלום, אני לוקחת מינס כבר מעל חצי שנה,ללא תופעות לוואי בכלל. היום התחלתי כדור נוגד חרדה בשם סרדנה, במינון מאוד נמוך, ושמתי לב שנהיה לי דימום מהנרתיק (דם קרוש בעיקר). חשוב לציין שבדרך כלל אין לי דימומים מהגלולות. אשמח להסבר אם יש קשר בין הדימום והמינס לסרנדה. והאם הסרנדה יכול לפגום ביעילות הגלולה (בעקבות הדימום שיש לי).

שלום, אין מניעה קלינית לשילוב סרנדה עם מינס. מבחינת הדימום יש לשלול סיבות אחרות. יש לציין שסרנדה עלול לגרום לדימום וגנאלי באחוזים קטנים (פחות מ 2%) בקרב נוטלי התרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי