זמן לקיחת תרופות ציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/07/2020 | 16:40 | מאת: רעות

מתי מומלץ לקחת ציפרלקס וחצי קלונקס בערב על מנת לא לקום רדומה ומנומנמת? העברנו את זמן לקיחת הכדור מהבוקר לערב כי בבוקר השילוב של הציפרלקס עם הרבע קלונקס מרדים אותי. לוקחת 15 מג ציפרלקס+ רבע קלונקס בערב רבע קלונקס בבוקר ורבע קלונקס בצהריים. ניסיתי לקחת את הקלונקס והציפרלקס ב22:00-23:00 ואני עדיין מתקשה לקום בבוקר. בנוסף אציין כי יש לי חלומות מוחשיים. ישנה רציף, אך קמה בחרדה. את ה15 מג לוקחת שבועיים.

שלום, אכן מומלץ ליטול שני הכדורים בערב. אם עדיין יש חרדה בבוקר אז יש לנסות ליטול קלונקס בבוקר, וציפרלקס בערב ולראות אם יחול שינוי בהרגשה. תרופות כאלה נחשבות כתרופות סדיטיביות ולכן מומלץ ליטול בערב (למרות שלפעמים קיים ענייןן אנדיוואלי ויש חולים שנהנים מהטיפול בפיצול לבוקר וערב). רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי