תמציות צמחים בשילוב עם תרופות קבועות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/06/2020 | 17:55 | מאת: לילך

שלום, אני נוטלת אלטרולט 15 מ"ג לטיפול במיגרנות וכמוסות של חמוציות עם ויטמין C של סולגר למניעת דלקות בשתן באופן קבוע. אני סובלת ממחזור לא סדיר, לא יכולה לקחת גלולות ולאחרונה קיבלתי המלצה לקחת תמציות צמחים שיכולות לסייע בהסדרת המחזור והאיזון ההורמונלי בגוף - שיח אברהם, שן הארי ונר הלילה. האם יש בעיה לערבב את החומרים הללו עם התרופות הקבועות שלי? אני לא רוצה לדחוף סתם מיליון דברים לגוף. תודה לילך

שלום לילך, אין לנו מידע מספיק בשלב הזה לגבי תמצית הצמחים שציינת מכיוון שהם לא נבדקו בצורה מספיקה בספרות המקצועית. עדיף להימנע, ובמקרה ורוצה לנסות, ניתן ליטול תוך מעקב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי