ציפרלקס וקלונקס קשיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/06/2020 | 09:18 | מאת: רעות

באתר של כללית רשום שבהפרעות חרדה התרופה ציפרלקס מגיעה לשיא יעילותה לאחר שלושה חודשים. אציין שאני לקחתי את התרופה 7 שנים והפסקתי למשך חצי שנה ויותר, וחזרתי שוב. כמו כן אני נוטלת קלונקס יותר משלושה חודשים שמנסה להיגמל ממנו בהדרגה ואני סובלת מהתקפות חרדה פתאומיות ומקשיי נשימה. יכול להיות שבגלל הקלונקס אני לא מרגישה את ההטבה של הציפרלקס? יכול להיית שאני חווה תסמיני גמילה קשים?

אנחנו התייחסנו שלאלה שלך מספר פעמים בפורום . נא לעיין בשאלות ובתשובות שקבלת מאיתנו.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי