זריקה לכתף............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/06/2020 | 07:16 | מאת: ס

שלום האם זריקת קורטיזון DIPROSPAN נחשבת לזריקה חלשה? הזריקו לי ביום ראשון לפני 3 ימים לכתף משום שיש לי כתף קפואה ואולי דלקת ולא הרגשתי כלום כשהזריקו לי ועדיין אין שיפור או הקלה, כאילו לא עשיתי זריקה. אנשים שעשו את הזריקה אמרו שמרגישים את ההזרקה ושזה שורף וכואב מספר ימים וכאן כלום.

מדובר בזריקה סטרואידלית. זה לא קשור אם חזקה או חלשה !!! מי שנתן לך את הזריקה היה צריך לוודא שמדובר בתהליך דלקתי ולכן יש מקום לתת את הזריקה. בנוסף התגובה הקלינית יכולה להיות שונה בין אחד לשני כתלוי בחומרת המרכיב הדלקתי ברקמה, ואתר ההזרקה.

11/06/2020 | 10:18 | מאת: ס

תודה נאמר לי שזה אמור להשפיע תוך יומיים ועברו כבר 4 ימים ללא שינוי, בגלל שהדלקת כבר חצי שנה ייתכן שזה ייקח יותר זמן? זו זריקה שניתנת לכתף קפואה ולדלקת בכתף? על דלקת חזקה תוך כמה ימים הזריקה אמורה לעזור?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי