חום ודלקת גרון...מודאגת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/05/2020 | 14:03 | מאת: אמא מודאגת

שלום התינוקת שלי בת שנה ושמונה חודשים ברקע עבר צינתור בגיל שבועיים הרחבה עם בלון מסתם ראיתי וברוך השפ עבר בשלום והיינו אצל הרופא המטפל לפני שבוע אקו לב בסיכום היצרות קלה לא משמעותית אין הגבלה מצב לבבי מצוין ולחזור עוד שנה לביקורת. אתמול התחיל אצלה חום עד 38.4 ופעם אחד 38.8 הלכנו היום לרופא ילדים שלנו הבחין בדלקת גרון עם חשד לחיידק לקח לה משטח גרון .רשם תרופה מוקסיויט פורטה 250 מינון 4 סיסי שלושה פעמיים ביום ואמר שעדיף לטפל לפני התוצאה של המשטח בגלל ההיצרות ...את האמת נכנסתי בלחץ האם אולי יפגע לה אם יש חיידק התחלתי לתת לה את התרופה רציתי לשואל אם זה מינון מספיק היא שוקלת 11.3 גיל שלה שנה ושמונה חודשים.ואם יש חיידק להמשיך וכאשר מתחילים בתרופה יש סיכוי שיהו סיבוכים אני מואד מפחדת.יש לציין בשנה שעברה בתי הגדולה היה לה חיידק בגרון ונתנו לה תרופה והוא חוסל ועבר בשלום .

אין דאגה מבחינת המינון. לפי המשקל היא מקבלת 200 מ"ג (4 סס) שלוש פעמים ביום. ז.א 600 מ"ג ליום. מוקספין הינה תרופה בטוחה ואין דאגה. רק אכן מאוד חשוב לטפל לפי הרגישות בהקדם. רפואה שלמה וכל טוב,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי