קונצרטה- תסמיני גמילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/05/2020 | 09:05 | מאת: מתן

שלום רב לאחר שריטלין גרם לתופעות לוואי הנוירולוג המליץ על קונצרטה 36. נטלתי את התרופה משך שבוע ולאחר מכן הפסקתי [בגין דחיית הבחינה אליה אני לומד]. מרגע שהפסקתי ועד היום [כמעט שבוע] אני חובה עייפות קיצונית. אם לאחר שבוע של נטילה אלה תסמיני הגמילה מה יהיה אם אטול את התרופה משך שנים וארצה להפסיק ? האם הדבר יכול לנבוע מכך שהתרופה לא מתאימה לי? או שמא ייתכן שהדבר מעיד כי האבחון שגוי ואני לא סובל מקשב וריכוז? תודה רבה!

שלום, פחות סביר להניח שהאבחנה שנעשתה ע"י הנוירולוג תהיה שגויה במיוחד שכבר נתן תרופה. יש לפנות לנירולוג בשאלה לסיבות נוספות לכך, בכל מקרה בזמן הגמילה יש לנסות לעבור לתכשיר בשחרור מיידי עד לגמילה. פחות סביר שאלה תופעות לוואי רק מנטילה שבועית של התכשיר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי