גבפנטין - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/05/2020 | 14:17 | מאת: אור

אני סבול מזה תקופה מעקצוצים בגפיים ולפי רופא מומחה מדובר בהיפראקסטיביליות של מערכת העצבים. ניסיתי סימבלטה אך ללא הועיל ומאתמול ניתנה לי התרופה גבפנטין: הרופא ביקש שאתחיל ב 300 מ"ג וכל יומיים אעלה בכדור עד 900 מג, וזא שבועיים ברצף ואם אין שיפור לעלות בהדרגה עד ל 1800 מ"ג. אתמול נטלתי 300 מג בפעם הראשונה והיום אני חווה סחרחורות, כאבי ראש , כבדות וקצת בחילות . האם זה טבעי ? האם זה אמור לחלוף? מתלבט אם להמשיך לקחת את התרופה על תשובתך אודה אור

שלום, אכן מדובר בתופעות לוואי של הטיפול, אבל אין להפסיק וצריך לתת הזדמנות לתרופה. לוקח זמן עד להשגת האפקט המלא, ולכן קצת סבלנות. אם התופעות לוואי מפריעות יש ליטול בלילה לפני השינה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי