מתי להתחיל לקחת זילרג'י?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/03/2020 | 12:43 | מאת: יוספה

הי. בכל שנה באביב אני סובל מאוד מאלריה. בשנה שעברה לקחתי זילרג'י, וזה מאוד עזר לי. אני לא 100%, אבל אני חושב שאני כבר מתחיל להרגיש את האלרגיה של האביב. האם זה מוקדם מדי בעונה להתחיל לקחת זילרג'י, או שאפשר כבר להתחיל? עוד דבר, האם יש הגבלה על כמות הזמן ברצפות שאני לוקח את התרופה? בשנה שעברה לקחתי את זה 4 חודשים ברציפות, ואחר כך מישהו אמר לי שנראה לו שלא טוב לקחת כל כך הרבה זמן.

שלום, אכן שימוש כרוני אינו מומלץ ללא יעוץ של רופא מומחה אלרגיה. מציע לך לפנות לבקש הפנייה מהקופה שלך לרופא אלרגיה לקביעת משטר טיפולי במהלך העונה. מצד שני זלרגי הינה תרופה יחסית בטוחה ואין סכנה איתה אבל חשוב להבטיח משטר טיפולי יעיל. בריאות שלמה,

11/03/2020 | 16:15 | מאת: יוספה

תודה רבה על התגובה! האם אנטי היסטמין יכול להשפיע על הידבקות מקורונה או לגרום לגוף לא להילחם בנגיף החדש, או שאין קשר?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי