תזמון קבלת אמפרודיקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/02/2020 | 23:42 | מאת: אחמד

שלום אני עובד משמרות וכשעובד ערב,כל הלילה אני ער עד הבוקר ואוכל זאת אומרת בבוקר הבטן לא ריקה מה אפשר לעשות בקשר לתרופה הזו, האם חייב לקחת עם בטן ריקה? כמה שעות צריך להיות ריקה לפני נטילת התרופה? הערה אני נוטלאמפרודיקס כי חייב לקחת אחריה תרופות מפני שעברתי צנתור אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

שלום, אמפרדקס יש ליטול את התרופה כ־30 דקות לפני הארוחה. אכן חשוב לקחת את התרופה אחרי צינתור (כי עכשיו אני מניח שאתה נוטל שני נוגדי טסיות (מדללי דם)). בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי