האם סימבקסון 10גורם לתופעת שטן יתר?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/02/2020 | 09:36 | מאת: יובל

שלום, בן 46, 1.70, 104 ק"ג. לא רגיש ולא אלרגי לכלום. קיבלתי לקחת סימבקסון 10 כנראה בגלל אחוזי שומן מעט גבוהים. אמרו לי לקחת לפני שינה. אצלי זה חצות. 1. מדוע בלילה או לפני שינה? 2. לקחתי מספר כדורים לאורך השבועות האחרונים אך לא התמדתי לילה לילה. לפעמים היה הפסקה של שבוע או יותר בין כדור לכדור.(פשוט שוכח). אתמול לקחתי כדור אחד בחצות. במהלך ה 6 שעות של הלילה קמתי להשתין 4 או 5 פעמים כולל פעם אחת שברח לי במיטה. כיוון שלא היה לי מצב כזה אף פעם, אני שואל האם יש קשר בין הכדור הקטן הזה לכמות השתן שהיה וברח לי במהלך לילה קצר אחד של 6 שעות? אם כן, מה ניתן לעשות או האם יש אלטרנטיבות? בתודה,

שלום, התרופה איננה גורמת לשיתון יתר. יש לפנות לרופא המטפל לשלול סיבות אחרות במידה והתופעה חוזרת על עצמה במהלך הימים הבאים. אם זה מקרה ראשון אין דאגה, אבל במקרה וזה חוזר מצריך בירור. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי