כאבים ותרופה מומלצת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/02/2020 | 08:27 | מאת: אייל

שלום רב, שלשום כמעט נפלתי, התחלקתי ןתפסתי את כל הגוף עם יד אחת בדלת. למחרת )אתמול( קמתי כששתי הידיים שלי לא מתרוממות מאוד תפוס מהאזור של בית השחי.. אני עובד בעבודה שמצריכה פעילות של הרמה של הזרועות. איזה כדור מומלץ לקחת? אטופן, או וולטרן ? אתמול לקחתי וולטרן אבל קמתי רק ממש קצת יותר טוב. השאלה מה יותר עוזר למניעת דלקת וריפוי ולא רק כאב

שלום, קודם כל צריך לדעת את האם קיימות מחלות רקע ? מכיוון שבחלק ממחלות הרקע אטופן או ולטרן לא מקובל לתת אותם. במקרה ואין מחלות רקע ניתן ליטול אטופן 500 מ"ג פעמיים ביום עם אוכל. בריאות שלמה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי