טיפול בטרנדייט ותרופות נגד צינון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/01/2020 | 15:24 | מאת: אור

שלום רב! אני מטופלת בטרנדייט כדור נגד לחץ דם גבוה במינון של 200 מ״ג פעמיים ביום. האם ניתן לשלב עם כדורים כמו דקסמול סינוס וגם נוסידקס לטיפול בצינון וגודש? תודה רבה

22/01/2020 | 15:26 | מאת: אור

האם ניתן לקחת נוסידקס בהנקה?

שלום, לפי ההנחיות בארץ שאין להניק בזמן שימוש בתרופה הזו , ויש לשקול חלופה אחרת. בחיפוש במאגרי מידע מקצועיים מציינים ששני החומרים הפעילים בתכשיר לא נבדקו מספיק בבני אדם, אבל כנראה שניתן להשתמש בהנקה.

25/01/2020 | 17:53 | מאת: אור

שלום שוב! לא הבנתי לאיזה מהתרופות שציינתי התכוונת? טרנדייט דקסמול סינוס או נוסידקס( שבינתיים נודע לי שלא נמכרת יותר בארץ) תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי