אופן לקיחת אנסטרזול ושחיכות התרופה לילדים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/01/2020 | 11:34 | מאת: שירה

הבן שלי כשלוקח את האנסטרזול הוא כחצי דיקה מוצץ את הכדור עד שמצליח לבלוע אותו האם זה בסדר? הוא לא מצליח לבלוע אותו באופן מידי אני מניחה שהכדור מעט מומס בפה עד שמצליח לבלוע . דבר שני האם האנסטרזול אנחנו מהבודדים שלוקחים או עוד הרבה ילדים לוקחים זאת בעניין של בעיות גדילה?

שלום, עיקרונית אין ללעוס את התרופה ויש ליטול בשלמותה. אבל במקרה וזה קשה לו והוא מוצץ את התרופה יש לשתות מים לאחר מכן במטרה להכניס את השארית למערכת העיכול. בקשר לשימוש עדיף להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי