נטילת תרופה לפטרייה בקרקפת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/01/2020 | 19:11 | מאת: סיון

היי בני בן ה11 קיבל מרופא עור תרופה לפטרייה בקרקפת בשם ספורונקס לאחר שמשחה שהשתמשנו בה לא עזרה והפטרייה התפשטה מדוע בנטילת התרופה צריך לבצע בדיקות דם כל שבועיים?האם זוהי תרופה מזיקה או מסוכנת?פוחדת מאוד לתת לו אותה אבל מצד שני אין ברירה אחרת...עזרתכם בדחיפות..תודה רבה!

שלום, לא ציינת שם התרופה !!! אבל בכל מקרה תרופות לטיפול בפטרת עלולות לגרום לעלייה באנזימי כבד, ולכן עושים מעקב אחרי תפקוד כבדי. זה בסדר שהרופא ביקש מעקב. אין צורך בדאגה, זאת הנחייה גורפת תחת טיפול בתרופות לפטרת וזה לא קשור למצבה של הבת. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי