רגישות לאספירין או מרכיביו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/11/2019 | 18:31 | מאת: ליאת

רשמו לי נגד כאבי מיפרקים BREXIN 20 מ"ג. בכל פעם שרושמים לי תרופה שטרם ניסיתי, אני נכנסת ללחץ שמא יש בה יסודות של אספירין, שמחולל בי שמות. שאלתי היא האם יש בתרופה אספירין או אין בה אספירין. תודה.

03/12/2019 | 12:45 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

ברקסין הינה תרופה נוגדת דלקת המשמשת גם נגד כאבים (ממשפחת NSAIDS) , התרופה אינה מכילה אספירין אבל אכן יש להימנע מהשימוש בתרופה במטופלים אשר פתחו תגובה אלרגית לאחר שימוש באספירין או NSAIDs אחרים. במה מתבטאת הרגישות שלך לאספירין? נא להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי