האם אפשר להפסיק טיפול פסיכיאטרי תרופתי על דעת עצמי?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/11/2019 | 17:04 | מאת: אני

אני בן 31 ואני לוקח את התרופות הפסיכיאטריות הבאות : רידזין 3 מ"ל, ריספונד 20 מ"ל ורסיטל 40 מ"ל. כ - 3 שנים כבר אין לי זיקפה ואני בטוח כמעט ב- 100 אחוז שזה בגלל הכדורים האלה. הפסיכיאטר שלי לא רוצה כרגע להחליף את הכדורים או לשנות לי את המינון שלהן, אלא רק כשתהייה לי חברה. אני מאוד עצוב בגלל זה וחש כאילו חרב עליי עולמי. במקום שאצטרך לקחת ויאגרה וכדומה אולי אני יכול להפסיק לקחת את הכדורים על דעת עצמי ? איזה תרופה אחרת חוץ מויאגרה או משהו טבעי יכולה להחזיר את התפקוד המיני לשוב למה שהיה קודם לכן ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אסור להפסיק תרופות על דעת עצמך. נא לפנות שוב לפסיכיאטר ולשוחח אתו לגבי הבעיה. ברפואה לכל בעיה יש אבחנה מבדלת ותרופות הן בסוף הרשימה אז יש צורך לשלול בעיות אחרות ואם נשללו אז לשקול יחד עם הרופא המטפל הפסקה הדרגתית /החלפה של תרופות העלולות לגרום לבעיות זקפה כמו רידזין ועוד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי