שלשול בהריון ממונרול דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2019 | 06:30 | מאת: סיון

שלום הנני בהריון שבוע 33 עקב תרבית שתן חיובית וחיידק קלפסיאלה קיבלתי אנטיביוטיקה מונרול כיומיים לאחר שתיית האבקה התחילו שלשולים מיימים פעם ביום וטעם רע בפה שהתחיל מיידית. האם הדבר דורש לגשת לרופא השלשול היה מיימי והופיע פעמיים - ערב ובוקר לאחריו. תודה

שלום, מקווה שנטלת מונורול כמנה חד פעמית ולא כמספר מנות. מכיוון שמדובר בהריון אם השלשולים נמשכים יש לפנות לחדר מיון. בריאות שלמה,

20/11/2019 | 08:39 | מאת: סיון

תודה על התשובה נטלתי מנה חד פעמית לשתייה. זאת אומרת שאם יהיו שלשולים כ2 ימים רצוף אז ללכת למיון ? כרגע אנחנו בתוך ה 12 שעות ששלשלתי פעמיים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי