מה מותר ומה אסור עם טרבינאפין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/11/2019 | 20:44 | מאת: רועי

אהלן בן 21 אני לוקח טרבינאפין כבר שלושה ימים עקב פטרת בציפורן הרופאה שלי אמרה לא לשתות חלב 3 שעות לפני ואחרי הכדור ולא לשתות משקאות אנרגיה מעבר לזה לא כל כך ידוע לי מה מותר ומה אסור בעלון שבתוך הקופסא לא רשום שום דבר לגבי קפאין/חלב אלכוהול אני יודע שאסור השאלה שלי האם מותר לי לשתות משקאות אנרגיה? מה עם קפה? והאם יש דבר אמת לגבי חלב? מה עוד אסור בשימוש עם טרבינאפין? תודה

שלום, אם מדובר בצורת מתן בכדורים, אז אין מגבלה לנטילת התרופה אם או בלי אוכל. כלומר ניתן לקחת עם או בלי אוכל ללא מגבלה מהו סוג האוכל, ולכן אינני יודע מאיפה ההנחיות שקבלת ?! בקשר לאכוהול ומשקאות אנרגיה, השילוב שלהן לא מומלץ, ויש להימנע מכיוון שהשילוב עלול להגביר את הסיכון לפגיעה כבדית. חשוב לעקוב אחרי אנזימי כבד בסיום הקורס הטיפולי. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי