התיעצות ללקיחת תוסף תזונה במקביל לציפראמיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2019 | 12:57 | מאת: אביעד

אולי לא הובהר נכון.. בהמשך להודעתי הקודמת, התוסף תזונה עם התוספת האלכוהולית הוא לא קשור לבעיה הנפשית, זה בשביל להתרכז בלימודים יותר טוב כי קשה לי להתרכז ואני בתקופה קריטית שעלי להתקדם באופן עקבי בלימודים. ושאלתי היא האם ניתן לקחת את התוסף ביחד עם הציפראמיל.

שלום, אין מניעה, אבל בתחילת השילוב יש ליטול ריכוזית בשעות הערב כאשר אתה נמצא בבית על מנת לראות איך הגוף שלך מגיב לשילוב (בד"כ אנחנו ממליצים גם לשאר התרופות וזה לא קשור למקרה שלך ספציפי). לא אמורות להיות תגובות בלתי רצויות ואם יש אפשרות לעשות הפרדה במתן התרופות עדיף (בוקר, ערב). בהצלחה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי