התיעצות ללקיחת תוסף תזונה במקביל לציפראמיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2019 | 10:20 | מאת: אביעד

שלום, בן 29 סטודנט, בעקבות תחושת דכדוך ופחדים לאחר התיעצות עם פסיכיאטרית התחלתי בלקיחת רבע כדור ציפראמיל 20 מ"ג פעם ביום מזה כשבועיים. קשה לי מאוד להתרכז בלימודים, חשבתי על תוסף תזונה בשם ריכוזית, הכולל בתוכו תמציות צמחים שונות ותכולת אלכוהול של %1.5 W/V לכל מנת הגשה של 5 מ"ל (כפית), פעמיים ביום. כתוב תכולת אלכוהול בבקבוק 27% W/V (בקבוק של 250 מ"ל) האם אפשרי לקחת במקביל לציפראמיל? בנוסף, אחי סובל מסכיזופרניה, האם העובדה שאני לוקח כדור פסיכיאטרי עלולה להיות מסוכנת במידת מה עבורי?

שלום, בשלב הזה אין צורך בהוספת טיפול ל- CIPRAMIL מכיוון שלוקח זמן לתרופה עד שתרגיש את הפעילות הפרמקולוגית שלה. בד"כ לוקח עד 4 שבועות לפעולה, ובחלק מהמצבים לוקח 8-12 שבועות עד לקבלת אפקט פרמקולוגי. בריאות שלמה,

10/11/2019 | 10:36 | מאת: אביעד

אולי לא הסברתי את זה טוב התוסף תזונה עם התוספת האלכוהולית הוא לא קשור לבעיה הנפשית, זה בשביל להתרכז בלימודים יותר טוב כי קשה לי להתרכז ואני בתקופה קריטית שעלי להתקדם באופן עקבי בלימודים. ושאלתי היא האם ניתן לקחת את התוסף ביחד עם הציפראמיל...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי