דקסילנט 60 מלג - דלקת בוושט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2019 | 19:29 | מאת: מתן

שלום, יש לי דלקת בוושט - אזופגיטיס, עם ארוזיות צרות לאורך הוושט, מטופל בדקסילנט 60. השאלה שלי מה לעשות ביום כיפור, מתי לקחת את הכדור? אני לוקח אותו על קיבה ריקה כל בוקר. בהנחה ואני לוקח אותו גם בבוקר (עקב כיפור) וגם לפני תחילת הצום, זה בסדר? האם לקחת בסיום הצום לפני האוכל או לחכות ליום שאחרי ולקחת בבוקר תודה,

שלום, התרופה עם מנגנון שחרור מבוקר ולכן משפיעה כמעט לאורך היממה כי החומר הפעיל מהתרופה משתחרר בשתי פאזות ומכסה את היממה. ולכן ניתן לקחת בבוקר לפני תחילת הצום. צום קל שיהיה,

02/10/2019 | 10:33 | מאת: מתן

תודה רבה על התשובה ובצאת הצום לא אקח עוד כדור? שואל מכיוון שההשפעה, כמו שאמרת, תפוג לאחר 24 שעות ואת הסעודה לאחר הצום אוכל ללא כדור..

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי