אקמול לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2019 | 07:26 | מאת: יעל

שלום ברצוני לשאול האם אקמול דאני לוקחת נגד כאבים יכול לגרום לבעירה בגוף בשל התכונה שלו לגרום להזעה אני מקבלת תחודת חום פנימי מהכדור מעין שריפה בכל הגוף האם זה יתכן? גם גורם לועם מר בפה יכול לגרום לבחילות כם כן?

שלום, אם זאת לא הפעם הראשונה שאת נטולת את התרופה אז פחות סביר להניח שזה מהכדור. אקמול הינה תרופה בטוחה עם פרופיל תופעות לוואי קל, חשוב לציין שכמעט כל תרופה גורמת לבחילות אבל אם מדובר בתקופה קצרה זה לא נורא ואפשר להתגבר על זה. טיפול באקמול אינו כרוני אלא טיפול מזדמן לתקופה קצרה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי