מופירוסין משחה שימושים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/09/2019 | 19:42 | מאת: זיו

ישלי משחה בשם מופירוסין שנתן לי הרופא עבור פצע של הבת שלי. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במשחה זו בפצעים שנוצרים מנפילות של הילדים, שפשופים וכדומה? תמיד הילדים מבקשים לשים להם משחה ואני לא יודעת איזה משחה מתאימה וחשבתי שאולי המשחה הזאת יכולה להתאים. האם זה נכון ?

שלום, שפשופים מנפילות לא מצריכים בד"כ טיפול במשחת מופירוסין כי מדובר במשחה אנטיביוטית שד"כ ניתנת כאשר יש זיהום או חשש לזיהום עורי. כאשר יש פצע יותר עמוק עם חשש לזיהום (כלומר חשש שחיידקי העור יכנסו לתוך הרקמה) אז יש מקום למריחת המשחה, אבל אין צורך כהרגל למרוח את המשחה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי