מהי ארוחה לצורך אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/08/2019 | 14:50 | מאת: מיכל

שלום רב למומחים, התחלתי טיפול באוגמנטין 875, עקב דלקת בשד. נאמר לי לקחת פעמיים ביום, כל 12 שעות, לאחר האוכל ! אני אוכלת רק שתי ארוחות ביום -בוקר וצהריים. מה המינימום שצריך לאכול בערב - לפני לקיחת הכדור ! אציין שבעברי גסטריטיס, שכיום היא רדומה. פוחדת לעורר אותה. האם פרי / פרי + לבן זה מספיק או שצריך גם לחם / גבינה. לא רוצה ארוחה גדולה בערב - כיוון שסובלת גם מעודף משקל, וגם כי זה מכביד עלי לפני השינה. אודה לתשובתכם המקצועית. בברכה, מיכל.

שלום, לא נראה שתהיה לך בעיה עם הכדור של ארוחת בוקר. בקשר לכדור השני מספיק פרי +לבן ואם יהיה קצת כאב בטן אז להגדיל את הארוחה בהתאם. אין המלצה מדוייקת לכמות האוכל. אבל חשוב לקחת אחרי אוכל. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי